Verblijf langer en bespaar meer

Verblijf 4 nachten en betaal er slechts 3! Geniet u niet alleen MEER, maar bespaart u ook MEER bij Golden Tulip!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Stay More, Save More tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Prepay & Save tarief.

Voorwaarden
 
Prepay & Save

Bent u er zeker van dat u een verblijf gaat boeken en achteraf de reservering niet hoeft te wijzigen? Boek dan nu en bespaar door vooruit te betalen! Maak gebruik van de gelegenheid en ontvang een speciale korting op de best beschikbare prijs!
* Om te profiteren van dit aanbod dient u het Prepay & Save tarief te boeken. Andere tarieven kunnen ook beschikbaarheid hebben, zoals het Book & Stay tarief of het Stay More, Save More tarief.

Voorwaarden
 
Openbaar vervoer voordeelarrangement

* 2 overnachtingen in een ruime tweepersoonskamer. * Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. * Inclusief een 24-uurs Openbaar Vervoerpas per persoon. * Inclusief stadsplattegrond van Amsterdam. * GRATIS uw auto voor het hotel parkeren! * Exclusief 5& toeristenbelasting.
 
Voordeelarrangement inc. fietshuur

* 2 overnachtingen in een ruime tweepersoonskamer. * Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. * Inclusief 24 uur fiethuur per persoon. * Inclusief stadsplattegrond van Amsterdam. * GRATIS uw auto voor het hotel parkeren! * Exclusief 5% toeristenbelasting.
 

 
American Express

In samenwerking met American Express, presenteren wij met genoegen een speciale aanbieding voor American Express kaarthouders.
* Maak gebruik van ons exclusieve aanbod van 01/01/2010 tot 15/03/2010, van 01/07/2010 tot 31/08/2010 en van 01/12/2010 tot 28/02/2011.
 
Show Your Card!

In samenwerking met ARC Europe, overkoepelende organisatie voor automobielclubs over de hele wereld, zoals ANWB, ADAC, AAA, CAA, etc. Zijn wij verheugd om kostbare deals te bieden aan leden. Ontvang het gehele jaar korting op overnachtingen.. Ontdek uw voordeel!
Tulip Inn Amsterdam City West - Reimerswaalstraat 5 - 1069 AE - Amsterdam - Nederland
Tel: (31 20) 4108000 - Fax: 31 20 4108030 - Email: info@tulipinnamsterdamwest.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group