Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Tulip Inn Amsterdam City West
International standards, local flavours

Frequent Flyers


Airline Partners


  All Nippon Airways - ANA Mileage Club
Welkom bij ANA de grootste vliegtuigmaatschappij in Japan en Azië. Japan staat goed bekend om haar ongeëvenaarde service en ANA is trots om deze traditie voort te zetten. Dit gecombineerd met comfortabele stoelen, goed eten en entertainment tijdens de vlucht zorgen ervoor dat ANA zich onderscheidt van de rest en dat ANA de eertse keus is van kritische reizigers over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u de website www.ana.co.jp bezoeken.

300 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
200 miles / per verblijf in een Tulip Inn Hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Best Available Rates.

  All Nippon Airways
  American Airlines - AAdvantage
American Airlines’ AAdvantage programma is één van ‘s werelds eerste en beste loyaliteitsprogramma’s. American Airlines is één van de grootste in Amerika en biedt haar diensten aan in meer dan 233 steden in de USA, Canada, de Carribean, Latijns Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie over American Airlines en haar diensten kunt u contact opnemen met uw reisagent of de website www.aa.com bezoeken.

500 miles / AAdvantage miles voor een verblijf in Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
250 miles / AAdvantage miles voor een verblijf in Tulip Inn hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en de Book and Stay Rates.

  American Airlines AAdvantage
  Czech Airlines - OK Plus
CSA Czech Airlines, lid van de SkyTeam alliantie, biedt een sublieme service in zowel het zakelijke als het reissegment naar meer dan 77 bestemmingen in 45 landen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Vergeet niet uw OK Plus lidmaatschapskaart te tonen als u in een Golden Tulip, Royal Tulip en Tulip Inn Hotel of een Golden Tulip Hospitality Group verblijft. Voor meer informatie over Czech Airlines kunt u contact opnemen met uw reisagent of de website www.czechairlines.com bezoeken.

500 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
250 miles / per verblijf in een Tulip Inn Hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Book and Stay Rates.

  Czech Airlines
  Air France & KLM - Flying Blue
KLM's en Air France's Flying Blue Programma en haar groeiende partner netwerk geeft u een wereldwijde mogelijkheid om als reiziger te worden beloond. Het programma strekt zich uit over meer dan 500 bestemmingen wereldwijd. Door uw Flying Blue kaart te tonen, worden de miles automatisch op uw account bijgeschreven. Voor meer informatie over KLM of Air France kunt u contact opnemen met uw reisagent, bel uw locale reserveringskantoor of bezoek de website www.klm.com/www.airfrance.com.

500 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
300 miles / per verblijf in een Tulip Inn Hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Book and Stay Rates.

  Flying Blue
  Oman Air - Sindbad Miles
De door het sultanaat van Oman benoemde luchtvaartmaatschappij is een zakelijke onderneming die zich commiteert aan haar hoofddoelstelling om veilige, betrouwbare en winstgevende vluchten voor personen en goederen aan te bieden. Oman Air is nu de uitgelezen luchtvaartmaatschappij voor zowel de zakelijke als de vrijetijdsreiziger en brengt mensen van verschillende nationaliteiten en culturen samen. Oman Air verwelkomt al haar gasten met gastvrijheid en warmte. Voor meer informatie en voor de voorwaarden kunt u de website www.oman-air.com bezoeken.

500 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
250 miles / per verblijf in een Tulip Inn hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Book and Stay Rates.

  Oman Air
  Qatar Airways Privilege Club

Privilege Club is een van de grootste loyaliteitsprogramma’s ter wereld met een breed scala aan exclusieve privileges en voordelen voor de Privilege Club leden. Door de grote hoeveelheid wereldwijde bestemmingen waaruit De Privilege Club leden kunnen kiezen, hebben zij de mogelijkheid om Qmiles te sparen en in te wisselen binnen een globaal netwerk van luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, financiële partners en reisagenten. Voor meer informatie, bezoekt u qmiles.com.

600 Qmiles / per verblijf in alle Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
300 Qmiles / per verblijf in all Tulip Inn Hotel

U kunt punten sparen voor een verblijf op basis van de Rack, Corporate, Preferred Rates en voor the Book and Stay tarieven.

  Qatar Airways
  Saudi Arabian Airlines - Alfursan
Saudi Arabian Airlines is in 1945 opgericht en vierde in 2006 haar zestigste verjaardag en de vele prestaties die ze op verschillende gebieden heeft bereikt. Ze vervoert jaarlijks ongeveer zeventien miljoen passagiers. Vandaag behoort Saudi Arabian Airlines tot de grootste vliegtuigmaatschappijen wereldwijd. Voor meer informatie en voor de voorwaarden kunt u de website www.saudiairlines.com bezoeken.

500 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
250 miles / per verblijf in een Tulip Inn Hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Book and Stay Rates.

  Saudi Arabian Airlines
  Varig – Smiles
Als nationale vliegtuigmaatschappij van Brazilië vliegt VARIG Brazilian Airlines samen met Rio Sul, Nordeste en Pluna naar meer dan 120 steden in Zuid-Amerika, USA, Mexico, Europa en Azië. VARIG is de grootste vliegtuigmaatschappij in Latijns-Amerika en vervoert jaarlijks meer dan 10 miljoen reizigers in 19 landen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw reisagent of de website www.varig.com.br of www.smiles.com.br bezoeken.

500 miles / per verblijf in een Golden Tulip en Royal Tulip Hotel
250 miles / per verblijf in een Tulip Inn Hotel

U verdient miles voor een verblijf tegen Rack, Corporate, Preferred en Best Available Rates.

  Varig Brazilian Airlines

Non Airline Partners


  American Express
Golden Tulip Hospitality Group is één van American Express' voornaamste partners en alle Golden Tulip Hotels en Tulip Inns verwelkomen de American Express kaart. Een samenwerking bestaat er om door middel van promoties een voorkeurstarief voor leden aan te moedigen. Voor meer informatie over American Express kunt u de website www.americanexpress.com bezoeken.

  American Express
  Avis
Gasten van Golden Tulip Hospitality Group kunnen wereldwijd profiteren van speciale autoverhuurtarieven. Bel uw dichtstbijzijnde Avis reserveringskantoor (Nederland tel. 020 - 430 96 09) en noem de kortingsnummer N545100 om van deze geweldige aanbieding te profiteren. Meer informatie kunt u op de website www.avis.com vinden.

  Avis
  Hertz
Hertz is ‘s werelds grootste autoverhuurbedrijf en opereert vanuit meer dan 8.100 locaties in 150 landen. Door deze samenwerking kunnen gasten van Golden Tulip Hospitality Group wereldwijd profiteren van een korting van 5% op de best beschikbare prijs voor het huren van een auto. Voor de tarieven of om een auto te reserveren kunt u gaan naar de website https://www.hertz.be/resi/index.cfm?&dcor;=be&corp;_discount=667771. U kunt ook telefonisch contact opnemen met één van de vele reserveringskantoren van Hertz. Vergeet dan niet het volgende kortingsnummer door te geven: 667771. Voor meer informatie kunt u de website www.hertz-europe.com bezoeken.

  Hertz
  Show your card
'Show your Card!®' is een loyaliteitsprogramma welke is opgericht door de acht grootste toeristen- en wegenwachtorganisaties van Europa: AA (Groot Brittanië), ACI (Italië), ADAC (Duitsland), ANWB (Nederland), OAMTC (Oostenrijk), RACE (Spanje), TCB (België) and TCS (Zwitserland). De leden van deze clubs en van verschillende ‘Licentie Clubs’ kunnen genieten van een korting of andere voordelen door hun lidmaatschapskaart (indien nodig samen met de ‘Show your Card!®’ kaart) bij bijvoorbeeld vakantieparken, autoverhuurbedrijven en hotels. De deelnemende organisaties kunnen worden herkend aan het ‘Show your Card!®’ logo.

Golden Tulip Hospitality Group neemt deel aan dit programma. Leden ontvangen een korting van 10% op de Best Available Rate. De korting geldt alleen voor voorafgemaakte reserveringen, welke u direct kunt maken door contact op te nemen met het hotel of via www.goldentulip.com/showyourcard. Om in aanmerking te komen voor de speciale korting moeten leden hun kaart laten zien bij het inchecken in het hotel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de hierboven genoemde toeristen- en wegenwachtorganisaties.

  Show your card
Tulip Inn Amsterdam City West - Reimerswaalstraat 5 - 1069 AE - Amsterdam - (31 20) 4108000
Fax: 31 20 4108030 - Email: info@tulipinnamsterdamwest.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group