Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers

Welkom in Amsterdam....

....en uiteraard van harte welkom op de website van Tulip Inn Amsterdam City West!

Amsterdam is stad van 1001 mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een vergaderlocatie, een romantisch weekend weg, cultuur, geschiedenis, vermaak in de breedste zin van het woord...... Amsterdam heeft het allemaal!

Tulip Inn Amsterdam City West daarentegen is hét hotel van 1001 mogelijkheden. Hier vindt u die ideale vergaderlocatie, die kamer voor dat romantische weekend weg en onze medewerkers verstrekken u alle informatie die u nodig heeft om u in Amsterdam te kunnen vermaken!

Parkeer uw auto GRATIS voor deur en maak handig gebruik van het openbaar vervoer om uw plaats van bestemming te bereiken. Wilt u dat de OV-kaarten klaarliggen wanneer u incheckt? Geen probleem! Klik hier voor ons arrangement inclusief OV-pas.

Wanneer u "thuis" komt, schudt dan de stress van u af in onze workout room met fitnessfaciliteiten, om vervolgens heerlijk bij te komen in ons solarium of in onze sfeervolle bar.

Eenmaal terug op uw kamer, neem dan eens de tijd om de verhalen van voorgaande gasten te lezen in het kamerdagboek "Tell me (y)our stories" en deel vervolgens uw verhaal met de volgende gast.

Voor meer informatie over het hotel, klik dan hier voor alle informatie op één pagina. Wilt u weten welke evenementen er de komende tijd in onze hoofdstad plaatsvinden, klik dan hier.

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel!

Hartelijke groet,

Het team van Tulip Inn Amsterdam City West


Tulip Inn Amsterdam City West is een NON smoking hotel!

Volg Tulip Inn Amsterdam City West op Twitter! 

Tulip Inn Amsterdam City West - Reimerswaalstraat 5 - 1069 AE - Amsterdam - (31 20) 4108000
Fax 31 20 4108030 - Email: info@tulipinnamsterdamwest.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group